Remontti valmis: Makuuhuone

Jatketaanpas remontin valmistumisesta makuuhuonepostauksen muodossa. Ensin ajattelin lykätä kuvien julkaisua vähän tuonnemmaksi, jotta saisin koko sisustuksen valmiiksi, mutta toisaalta eihän se sisustus koskaan ole valmis, joten päätin esitellä kuitenkin tämän hetkistä tilannetta.

Makuuhuone on aika iso ja sängyn ja yöpöytien  lisäksi huoneeseen mahtuu pieni lukunurkkaus nojatuoleineen ja pikkupöytineen, sekä klaffilipasto, joka tällä hetkellä ajaa eräänlaisen askartelupöydän virkaa. Vaatekaappeja ei ole ollenkaan, mutta makuuhuoneesta on kulku vaatehuoneeseen, jossa on säilytystilat vaatteille ja kengille sekä vuodevaatteille.

Kuvia tulee nyt runsaasti, sillä en osannut päättää mitä jättäisin pois. Tässä siis huone käyty läpi melko kokonaisvaltaisesti, jatketaan sitten myöhemmin yksityiskohtien parissa. :)Makuuhuoneessa on muuta kotia hieman romanttisempi ja mummolamaisempi fiilis. Ja se mielestäni onkin ihan omiaan makkariin.

Nyt lähden valmistamaan tonnikalawrappeja kahvivieraita varten. Ystävät tulevat tupatarkastukselle. :) Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja