Remontti valmis: Keittiö

Päätin esitellä ensimmäisenä valmiina remonttikohteenamme meidän keittiön. Tämä on huoneista tällä hetkellä melkeinpä suosikkini, sillä muutos alkuperäiseen on aivan huikea. Totta puhuen, ei remontti ole aivan täysin valmis vieläkään, sillä muutama pieni lista ja jääkaapin viereinen peitelevy vielä puuttuvat, mutta puutteet ovat niin pieniä, ettei niillä ole niin väliä. 

Koko keittiö kodinkoneineen ja tasoineen hankittiin Ikeasta. Keittiösuunnitelmistani voit lukea tästä alunperin vanhan blogin puolella julkaistusta jutusta. Juuri mitään ei noihin suunnitelmiin muutettu. Ainoastaan mikro piilotettiin kaapin sisälle ja uusi hana jätettiin hankkimatta. Tuo hana muuten onkin ihan ainoa asia, mitä vanhasta keittiöstä on jäljellä. 

Nyt, kuukaudenpäivät tässä asuttuamme ja keittiötä käytettyämme, olen aivan totaalisen rakastunut siihen. Saimme pieneen tilaan kaiken tarvittavan ja säilytystilaakin on enemmän kuin tarpeeksi. Tila on pienestä koostaan huolimatta avaran tuntuinen, sillä valo pääsee sisään esteettä ja valkoiset ovet sekä vaalea lattia lisäävät tilan tuntua. Mitä mieltä olet meidän uudesta keittiöstämme?



5 kommenttia

 1. Oi, onpas ihania kuvia täällä :) Kaunis ja ajaton keittiö Kaisa, tykkään! Musta allas näyttää todella tyylikkäältä, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kommentoimaan, Katja! Ensi kokemusten perusteella olen ollut kyllä tyytyväinen keittiövalintoihimme. Kiiltovalkoiset kaapinovet hieman mietityttävät miten kestävät aikaa, mutta tällä hetkellä miellyttävät silmää ja se on pääasia. Altaaseen olen ollut todella tyytyväinen, sekä väriin, että kokoon ja muotoon. :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis keittiö ja nuo välitilan laatat on kyllä upeat. Allaskin ihan nappivalinta <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Laura! Tykkään itsekin välitilan laatoista, tulee Pariisin metro mieleen. :) Vähän ne olivat itse asiassa kiireratkaisu, mutta nappiin meni silti. Altaasta olen tykännyt hurjan paljon.

   Poista
 3. Rakastuin niin tämän keittiön ilmeeseen ❤ Mitkä kaapinovet ja taso tässä on? Oletko ollut tyytyväinen? Ovatko pysyneet hyvinä?

  VastaaPoista