Puhtaalta seinältä

Tyhjät seinät voivat olla inspiroiva tai ahdistava asia. Nyt vihdoin olisi mahdollisuus toteuttaa seinillä ihan lähes mitä tahansa, ja mitä me ollaan tekemässä?
Tapetoidaanko? Ei!
Maalataanko efektipintaa? Ei!
Maalataanko valkoiseksi? Joo!

Jepjep. Hiukan tylsää ja mielikuvituksetonta... Parissa edellisessä vuokrakodissa asuessamme kuitenkin tapetit ovat olleet se asia, joka sisustuksessa on eniten ahdistanut, joten tällä hetkellä silmä kaipaa puhdasta valkoista pintaa. Koska valkoinen seinä kuulostaa kuitenkin ideana nin mahdottoman tylsältä, niin ihan kokonaan en ole kuitenkaan vielä valmis ajatuksissani luopumaan tapetetoinnista.

Tällä hetkellä silmää miellyttävät selkeät, vaaleasävyiset, harmaat tai mustavalkoiset ja melko modernit tapetit. Kuvio ei saa kuitenkaan olla liian levoton ja silmää rasittava. Kuvittelin, että tämän kaltaisia tapetteja olisi nykyään helppo löytää, mutta se olikin yllättävän haastavaa. Ja tottakai tapetin kuosin pitäisi natsata sitten molemmille...

Yritin keräillä inspiraatioksi muutamia tapetteja, jotka voisivat tulla kyseeseen. Katsotaan nousisisko näistä jokin suosikiksi. Kaikkia seiniä emme varmastikaan tule tapetoimaan, mutta makuuhuoneen suuri seinä ja olohuoneen työpöydän taustaseinä voisivat olla otollisia paikkoja.


Omia suosikkejani tällä hetkellä olisivat Elloksen Harmony tai Cole&Son Woods makuuhuoneeseen, ja Borosan (kuva alla) mustavalkoisena tai harmaavalkoisena olohuoneeseen. Harmaata harlekiinikuviota meillä kuitenkin löytyy jo verhoista, jotka todennäköisesti ripustetaan myös uuden kodin ikkunaan, joten ehkä liikaa samaa kuosia on kuitenkin jo liikaa. Woods tuntuu kovin ajankohtaiselta juuri nyt, sillä sitä löytyy yhdestä jos toisestakin blogikodista ja siksi hieman pelkään kyllästymisefektia sen suhteen. Yhdestäkään tapetista ei ole kuitenkaan vielä tullut sellaista "Oi, Tuo on pakko saada" -fiilistä, joten annetaan ajatuksen muhia ja hautua nyt ajan kanssa. Ja jos se oikea sitten jostain sattuu eteen tupsahtamaan, niin sittenhän se menee paremmin kuin hyvin.

Borosan EasyUp 37725
Eco Wallpaper Rosegarden 6086

Ei kommentteja