Olohuoneen tauluseinä

Sain joku aika sitten valmiiksi olohuoneen tauluseinän. Tai no, niin valmiiksi kuin tällaista projektia ikinä saa. Ainahan nämä kollaasit elävät ja muuttuvat ja siinähän se niiden hienouskin on. Tähänkin ajattelin tietenkin ajan saatossa vaihtaa erilaisia töitä ja printtejä kehyksiin, mutta myös ehkä hieman jatkaa sekä ylä, - että alasuuntaan. Mielestäni sellaiset lähes lattiasta kattoon asti ulottuvat galleriaseinät ovat jotenkin hauskoja. Rentous ja epäsymmetrisyys taitavat olla tämän päivän juttuja, mutta itse en oikein epäsymmetrisyyteen kykene. Aika tiukka muodostelma tämä ainakin toistaiseksi on. :D

Tätä kollaasia varten en ostanut mitään muuta uutena kuin taulukoukut. Kaikki kehykset, kuvat ja esineet löytyivät varastosta jo ennestään. Aika moni printeistä on itse tulostettuja ja &-merkin sekä tuon pilvityön olen myös taiteillut itse. Muutamia kehyksiä olisi vielä odottamassa että keksisin niihin jotain kivaa täytettä, jotta pääsisivät mukaan seinälle.Kuten huomaa, elän vielä vuotta 2015. Mikäs siinä toisaalta, se oli erittäin hyvä vuosi. Pikkuhiljaa kuitenkin pitäisi keksiä isoon kehykseen jotakin muuta täytettä. Ensisijaisesti ajattelin uutta kalenterijulistetta, mutta vielä en ole törmännyt juuri itseäni miellyttävään oikean kokoiseen kalenteriin. Vinkkejä kivoista kalenterijulisteista otetaan siis mielellään vastaan. Koko pitäisi olla 50 x 70 cm.

Mitä mieltä olet meidän galleriaseinästä? Entä oletko törmännyt tänä vuonna kauniisiin kalenteriprintteihin?

6 kommenttia

 1. Minullakin kotona työn alla tauluseinä :) Yritän juuri netistä valkata printtejä, mutta liikaa näyttää olevan vaihtoehtoja, kun tää päätöksen teko on venynyt nyt jo kolmanteen päivään :D Jospa tänään saisi tilauksen tehtyä, niin pääsisi ostamaan kehyksiäkin.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivojen printtien valitseminen onkin hankalaa, sillä valinnanvaraa on niin paljon! Onneksi vaihto sujuu helposti ja kohtuullisella hinnalla, sitten kun vanhat valinnat alkavat kyllästyttää.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Tosi kaunis kollaasi. Meillä on eteisessä lipaston päällä pari tauluhyllyä, joihi oon koonnut muutamia mustavalkoisia kuvia ja tekstitauluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin käydä kurkkimassa blogiasi, jos löytäisin kuvia tauluhyllyistä. :)

   Poista
 3. Kiva taulukollaasi :). Tykkäisin meillekin, mutta ei ehkä oo mun juttu. Muilla tykkään ihan hulluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on myös monia juttuja, joita ihailen muiden kodeista ja blogeista, mutta joita en syystä tai toisesta omaan kotiini tahdo tai voi laittaa. Ja sehän se onkin kivaa kun pääsee blogien kautta kurkistelemaan muiden ratkaisuja ja tykkäämään (tai joskus ei tykkäämään), eikä tarvitse itse kaikkea kokeilla.

   Poista