"Marmori"kantinen yöpöytä

Mites kaikilla on lähtenyt viikonloppu käyntiin? Meillä on tiedossa (ainakin näillä näkymin) lähes ohjelmaton viikonloppu ja aionkin ulkoilla ja liikkua paljon, sekä syödä hyvin ja rentoutua kotosalla. Mitään sen kummempia sisustusprojektejakaan ei ole suunnitelmissa, mutta tässähän on vielä hyvin aikaa vaihtaa taktiikkaa, vai mitä? ;)

Tässä kuitenkin hiukan kuvasatoa viime viikonlopun pikkuprojektista. Meidän yöpöytämme on ostettu muutama vuosi sitten Jyskistä ja ne ovat ajaneet kyllä asiansa, mutta nyt on alkanut niiden laatikkomainen ulkonäkö ja pöydän pintaan vesilasista tulleet jäljet kyllästyttää ja ärsyttää. Päätin kokeilla pöytien pintaan pikatuunausta dc-fixillä ja valitsin tällaisen keskitumman marmorikuvioisen muovin. Marmorikuviota olisi ollut saatavana myös aivan vaalean harmaana tai sitten lähes mustana, mutta tämä oli itselle mieluisin. Muovi peittää pöytien pinnan jäljet ja tuo hiukan kivaa särmää makuuhuoneeseen.Näin pienen pinnan muovituksessa ei kovin kauaa aikaa saanut kulumaan ja lopputuloksesta pääsi nauttimaan heti. Ollaan joskus muovitettu kokonainen keittiökin (kuvia projektista Styleroomissa) ja siinä meni monta iltaa ja olivat hermosäikeetkin hetkittäin herkässä.

Olen lukenut paljon kritiikkiä DC-fixin käytöstä ja miten koko fiksaushullutus on mennyt jo ihan yli. Jos näin sain kuitenkin lisäaikaa yöpöydille, niin mielestäni ihan kelpo ratkaisu kuitenkin. Ja ainakin omaan silmään näyttää ihan kivaltakin.

Mites muut, onko DC-fixaus ihan uusi juttu vai joko alkaa ärsyttää?

6 kommenttia

 1. Tulipa hauskan näköiset! Mä en kanssa ymmärrä, mitä pahaa fiksaamisessa voi olla. Jos se muovitus antaa tuotteelle lisää käyttöaikaa, niin ketä se voi haitata. Mutta ainahan niitä mielensäpahoittajia löytyy :)

  Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Se on totta, että mielensäpahoittajia löytyy aina, oli aihe mikä tahansa.

   Poista
 2. Meillähän on koko köökki fixattu, että kyllä siinä tuli tutuksi hyvässä ja pahassa! 😅😅 On kyllä todella kätsyä tavaraa muuttaa ilmettä ja uudistaa vähän jo kuluneitakin pöytiä ja hyllyjä. Mä oon ihan lovena tohon muoviin! 😘

  Tosi kivan näköstä pöytää tuli! Mä oon kans tota marmoria miettiny, se vois olla kiva seuraavaks vaikka tohon tiskipöytään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä keittiön fixaamisessa oli kyllä oma hommansa. Lopputulos oli kuitenkin aika onnistunut ja just esim. vuokrakeittiössä tosi näppärä tehdä.

   Marmorimuovi on kyllä tosi kivan näköistä. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 3. Ihan mahtava lopputulos. Tuo DC-Fix on niin huipputuote tuunaamiseen. Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista