Bloggarin some: Pinterest ja StyleRoom

Nykybloggarilla on paljon haltuun otettavaa erilaisissa somekanavissa. Voisi ehkä sanoa, että hiukan jo liikaakin. Välillä tuntuu, että olen liian vanha enää sisäistämään yhtään uutta snäppiä, chättiä, twiittiä tai tuubia.

Mutta tämän bloggarin somevalloitus on alkanut nyt kuitenkin ainakin kahdella kanavalla tämän tutun ja turvallisen bloggerin lisäksi. Pinterestissä olen vaikuttanut jo hyvän aikaa, mutta päivitin boardiani taas pitkästä aikaa ja samalla muutin käyttäjänimeni vastaamaan bloginimeäni.StyleRoomiinkin tuli perustettua tili jo edellisen blogin aikaan. Silloin en kovin ahkerasti sinne kuvia päivitellyt, mutta kokeillaanpas taas uudelleen jos uuden innostuksen myötä muistaisin lisäillä kuvia myös StyleRoomin kansioihin.


Minut löytää molemmista kanavista nimellä Kaisa J. Alla myös näppärät suoralinkit profiileihini.

Mitä somekanavia sinä käytät? Jaksatko päivittää kaikkia yhtä ahkerasti vai jääkö joku vähemmälle huomiolle? Kerro samalla millä käyttäjänimellä sinut voi löytää, niin käyn mielelläni kurkkaamassa.

6 kommenttia

 1. Mä oon tosi huono somen käyttäjä - blogilta löytyy Pinterest sekä oma Facebook-sivu, jonne aina postaukset (ja välillä muutakin) linkittelen :) Instagramia oon miettinyt, mutta mun puhelin on niin surkea, että en saa siihen ladattua Instaa. Ja Styleroom on jostakin syystä tuntunut "hankalalta" Snapchatista puhumattakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo kaksikin paikkaa jo blogin lisäksi ihan hyvin. Somekanavia on niin hurjasti, että kokopäivätyökseen tätä saisi tehdä, jotta joka paikassa voisi olla yhtä aktiivinen. Minullakin oli vanhalla blogilla FB-sivut, mutta en oikein koskaan muistanut niitä päivittää, nyt harkitsen taas ottavani käyttöön jossain vaiheessa. IG:kin olisi kiva, mutta luurissa on jo yksi tili ja kahden tilin välillä siirtyminen tuntuu jotenkin vaivalloiselta. Snäppiä en ede harkitse ottavani käyttöön, mutta suosittelen kyllä StyleRoomiin tutustumista, vaikka sinne ei itse jakaisikaan kuvia. Mielestäni sieltä on kiva etsiä inspiskuvia erilaisilla hakusanoilla.

   Poista
 2. Oon kyllä kans niin huono päivittää kymmentä eri kanavaa... styleroomiin tein tilin, mut siihen se jäi :D. Pinterest, fb ja insta riittää mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kolmessakin on jo tekemistä! Instagram olisi itselläni seuraavaksi harkinnassa. :)

   Poista
 3. Itse hehkutan instan puolesta. Oma henk.koht. tili on vähemmällä käytöllä, mutta ei mitenkään mahdotn käyttää kahta tiliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä ottaa seuraavaksi projektiksi tuo Instagramin haltuun ottaminen. Vähän se viitseliäisyyttä ja tarkkuutta vaatii kahden tilin välillä luoviminen, mutta ei varmasti mitenkään mahdotonta. :)

   Poista