Remppaa

Koko marraskuu on ollut oikeastaan pelkkää remonttia. Lähetyvä joulu tuntuu vielä kovin kaukaiselta ajatukselta ja töissäkin käydään vaan lepäämässä remppatyömaalta. Vaikka takapakeilta ei ollakaan vältytty, niin ahkeria on oltu ja uskon, että kuun vaihteessa pääsemme muuttamaan (ainakin lähes) valmiiseen kotiin.


Keittiö on luonnollisesti tuottanut eniten työtä ja päänvaivaa. Se alkaa kuitenkin olla melko hyvällä mallilla jo, sillä enää on asentamatta kodinkoneet ja sähköt, sekä laittamatta vetimet, peitelevyt ja listat. Odotan jo niin kovasti, että pääsisi repimään pois nuo siniset suojamuovit ja paljastamaan hohtavan puhtaat valkoiset kaapistot.  


Keittiön lisäksi ollaan laitettu jo lattioita. Ainakin alkutuntuma tuohon vinyylilankkuun on totaalinen ihastus. Materiaali on pehmeää, joustavaa ja jalan alla lämmintä. Asennus on ollut helppoa, joskin hiukan alakerran asukkaita on säälitty pari päivää jatkuneen lattian nakutuksen takia.

Kohta päästäänkin laatoittamaan eteisen lattiaa. Laatta on aivan ihanaa, enkä malta odottaa että näkisin sen jo valmiina!

Ei kommentteja