Remppa alkoi!

Nyt on uuden kodin avaimet taskussa ja remonttia päästy aloittelemaan. Viikko on asunnossa touhuttu ja olen oikeastaan hyvin positiivisesti yllättynyt siitä, miten sutjakkaasti kaikki on tähän mennessä sujunut. Itse pääsemme viikolla vasta sen verran myöhään töistä, ettei iltasella kovin paljoa enää ehdi ja tohdi tehdä, mutta viikonloppuna olimme varsin tehokkaita ja isäni on käynyt muutamana päivänä remonttityömaalla - omien sanojensa mukaan- "riehumassa".


Mitäs sitten on saatu aikaan? No, lähes kaikki mitä on irti lähtenyt, on purettu pois. Seinät ovat ah, niin trendikkäällä rouhealla betonipinnalla, muovimattojen toinen kerros on viety pois ja keittiö on purettu pois kokonaan. Yksi oviaukko on puhkaistu ja toinen laitettu umpeen, oviaukkojen kaaret on suoristettu, verholaudat irrotettu ja seinien tasoitusta aloiteltu.


Nyt meillä on ikään kuin puhdas kangas, jolle voimme aloittaa ihan oman kodin rakentamisen. Lattiamateriaalit kävimme jo tilaamassa ja maalipöntöt ja -sudit odottavat maalaajaansa.

Ei kommentteja